ΤΑΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 1-28 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2024

ΤΑΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 1-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

                                                                            ΜΗΝΑΛΛΑΓΙΑ 2023-2024

Τάση Καιρού πρώτου δεκαημέρου Ιουνίου!!!

Τάση Καιρού μέχρι 17 Απριλίου

Τάση Καιρού θερμοκρασίας και βροχών μέχρι 3 Απριλίου

Ετοίμασα κάποιους χάρτες όσο αφορά τη τάση των θερμοκρασιών αλλά και πότε φαίνεται αν δεν μας τα χαλάσει να έχουμε βροχές και όταν λέω βροχές όχι τοπικά αλλά να να επηρεαστεί όλο το νησί. Δεν μπορώ από τώρα να πω για το αν θα έχουμε αρκετές ποσότητες βροχής ή λίγες.
 
Ας δούμε την πρώτη εικόνα που αφορά τις θερμοκρασίες που όπως φαίνεται μέχρι τις 13 Μαρτίου περίπου τις περισσότερες ημέρες η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγους βαθμούς πάνω της κανονικής χωρίς να αναμένεται κάποια ψυχρή κατεβασιά προς την περιοχή μας. Άρα περισσότερες ημέρες λίγο πάνω της κανονικής ενώ θα υπάρξουν και λίγες μέρες που ενδέχεται να είμαστε κοντά στις κανονικές θερμοκρασιακές τιμές.
 
Στη δεύτερη εικόνα αφορά τις βροχές με την τάση να δείχνει ότι θα έχουμε κάποιες ημέρες με βροχές που λίγο ή πολύ θα επηρεαστεί όλο το νησί το διάστημα 13-20 Μαρτίου. Δεν σημαίνει ότι θα βρέχει συνέχεια αλλά κάποιες μέρες μέσα σε αυτό το διάστημα. Είναι μια τάση και ελπίζω να επαληθευτεί. Μέχρι τότε κάποιες τοπικές βροχές μπορεί να παρατηρηθούν το διάστημα 6-8 Μαρτίου.
 
Θα μείνω μέχρι εδώ σήμερα, θα μελετήσω και για πιο μετά και θα ετοιμάσω την συνέχεια εντός 2 ημερών.